MIKKELI Porrassalmenkatu 20 | 015 760 0200
MA-PE 9–20 | LA 9–18 | SU 11–15

ANTTOLA Vanhanpappilantie 1 | 015 660 062
MA, KE, PE 9–16 (suljettu 12:00–12:30) | TI JA TO suljettu

sisakuva

Palvelut

Reseptilääkkeiden toimitus

Apteekki Stellassa reseptilääkkeet toimitetaan niin sanotuissa suoratoimituspisteissä. Samalla kun reseptiä toimitetaan, käsittelevä farmaseutti antaa tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Käytössämme on lääkkeiden yhteisvaikutusohjelma, jonka avulla näemme onko hakemallanne lääkkeellä yhteisvaikutuksia muiden käytössä olevien lääkkeiden kanssa. Jos riskiyhdistelmiä löytyy, otamme yhteyttä hoitavaan lääkäriin.

Apteekkimme tietokortti-asiakkaat voivat pyytää farmaseuttia tulostamaan apteekistamme toimitetuttuja lääkkeitä koskevat tiedot. Listauksesta voi olla esimerkiksi lääkärille hyötyä, sillä siitä näkee nopeasti mitä lääkkeitä on aiemmin käytetty, mikä auttaa välttämään lääkkeistä aiheutuvia päällekkäisyyksiä ja haitallisia lääkeyhdistelmiä lääkärin määrätessä uutta lääkitystä.

Apteekki Stellalla on suorakorvaussopimus Kuusankosken tehtaiden, ABB:n, Karhulan, Repolan, Enerkemin ja Tradekan sairauskassojen kanssa. Lisäksi Apteekki Stella on tehnyt muutamien työnantajien kanssa sopimukset heidän työntekijöidensä lääkeostoista (esim. Orion). Mikäli kuulut johonkin näistä työpaikkakassoista tai olet töissä joistain näistä yrityksissä, on asiointisi meillä helppoa ja nopeaa; muista tarvittaessa esittää tarpeelliset henkilökuntakortit tai todistukset jos työpaikkakassa tai työnantaja sellaisen on sinulle myöntänyt. Tartuntatautilain perusteella toimitetut lääkkeet ovat maksuttomia kun lääkemääräyksen tehnyt kuntayhtymään virkasuhteessa oleva lääkäri.

Apteekki Stellan tietokortti

Asiakkaamme voivat halutessaan liittyä Apteekki Stellan tietokorttijärjestelmään. Tällöin asiakkaan tiedot saadaan tallettaa apteekin tietojärjestelmään, ja pystymme paremmin seuraamaan lääkityksen sopivuutta ja turvallisuutta. Tietokorttiasiakkaillemme on tarjolla myös etuja ja mahdollisuuksia joita muille asiakkaille ei pystytä tarjoamaan.

Tiliasiakkuus apteekissa

Mikäli olet Apteekki Stellan tietokorttiasiakas ja luottotietosi ovat kunnossa, voit halutessasi ryhtyä apteekin tiliasiakkaaksi. Tiliostot laskutetaan kerran kuukaudessa, ja muihin kuin sähköisiin laskuihin lisätään laskutuslisä. Kysy lisää meillä asioidessasi!

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai käyttämättömät lääkkeet ovat ongelmajätettä (huomaa, myös käyttämättömät pakkaukset käsitellään ongelmajätteenä). Käyttämättömät lääkkeet toimitetaan apteekin kautta edelleen ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. 

Teemapäivät

Järjestämme apteekissamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemapäiviä. Osallistumme myös kauppakeskuksen yhteisiin tapahtumiin. Tapahtumissa kerromme terveyttä edistävistä seikoista, lääkkeistä ja päivän aiheeseen liittyvästä itsehoidosta. Tapahtumista saat tietoa seuraamalla vaikka Apteekki Stellan Facebook -sivustoa!

Terveydeksi!-lehti

Jaamme apteekissamme Terveydeksi! -lehteä, joka on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti. Apteekki Stellan kotisivujen etusivulla on mahdollisuus lukea maksutta Terveydeksi.fi sähköversion lääkkeitä ja terveyttä koskevat uutiset. Käy tutustumassa!