MIKKELI  Porrassalmenkatu 20  |  015 760 0200
MA-PE 8:30–20  |  LA 9–18  |  SU 12–16

ANTTOLA  Vanhanpappilantie 1  | 015 660 062
MA-PE 9–16 (suljettu 12–12:30)

Apteekin arjessa uusi vuosi on aloitettu heleästi, sillä vuoden ensimmäisen postauksen aiheena ovat Heleinin kauneusravintolisät.

 

 Oletko viime aikoina tuntenut kaamoksen iskeneen ihoosi ja pakkasten purreen hiuksiisi? Talvella vuoden pimeimpään ja kylmimpään aikaan on perinteisten D-vitamiinien ja monivitamiinien lisäksi joskus tarve huolehtia myös ulkoiseen olemukseen vaikuttavien ravintolisien käytöstä. Helein-sarjan kauneusravintolisät ovat tarkoitettu sarjan nimenkin mukaisesti heleyttämään juuri sinua. Monipuolisesta valikoimasta löytyy apua niin ikään ihon, kynsien kuin hiusten hyvinvointiin, sillä sarja on suunniteltu helpottamaan suomalaisten kauneuden hoitoa myös sisältäpäin.

 

Helein tuotteet

 

Biotiinivalmisteiden käyttö on pitkään ollut pinnalla, kun hiusten hyvinvointia on haluttu parantaan muullakin kuin kampaamokäynnillä. Helein-sarjasta hiusten hyvinvointiin löytyykin apua Helein Strong Biotin+ - sekä Helein Skin, Hair & Nails -tuotteista. Tuotteiden sisältämä biotiini vahvistaa tutkitusti sekä hiusten että kynsien hyvinvointia, ja säännöllisellä käytöllä tulokset ovat parhaiten taattu. Etenkin hiukset ovat yleisesti erittäin hitaita kasvamaan ja tämän vuoksi ravintolisiä suositellaan käyttämään aina useampi kuukausi ennen kuin toivottuja vaikutuksia  kannattaa edes hiusharjalla lähteä etsimään.

 

Helein hiukset

 

Myös kynnet ovat monella koetuksella pakkassäillä. Käsien ja kynsinauhojen kuivuessa kynnet entistä herkemmin iskun saadessaan lohkeavat tai katkeavat. Hauraiden kynsien kanssa taisteleville suosittelen ehdottomasti Heleinin Skin Hair & Nails:ia, sillä tällä tuotteella saat vahvistettua upeat kynnet itsellesi sääoloista riippuen. Ja tässäkään kohtaa ei käytön säännöllisyyttä tai malttia tulosten odottelussa kannata aliarvioida. Myös liuskottuvien kynsien ongelmaan voi auttaa kuurin aloittaessa leikata kynnet jopa ensin lyhyeksi ja antaa niiden näin kasvaa ravittuna uudelleen.

 

Helein kynnet

 

Kynsien ja hiusten hyvinvoinnin lisäksi Helein-sarja tarjoaa ravintolisiä myös moniin ihon ongelmiin. Erityisesti talviaikaan atoopikkojen iho on koetuksella, mutta päivittäisen rasvaamisen lisäksi myös Helein Anti-Aging Premium-tuote antaa apua kuivan ihon oireisiin. Tuotteen sisältämä patentoitu Ceramosides-uute on luonnollinen keramideja sisältävä yhdistelmä, joka lisää tutkitusti ihon kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Näin nimensä mukaisesti tuote ei ole ainoastaan anti-aging vaikutteinen, vaikka muuten ainesosat ovat luotu tukemaan elimistön omaa suojaa ikääntymisen merkkejä vastaan. Olitpa siis hakemassa tukea ryppyjä tai ihon kuivuutta vastaan, ota päivittäiseen käyttöön Helein Anti-Aging Premium!

 

Helein iho

 

Suomalaisen Verman-valmistajan sarjasta löytyy myös anti-aging-tuotteen lisäksi ihon hyvinvointiin uusi kollageenia sisältävä kauneusravintolisä. Helein Strong Collagen-tuotteella saat heleytystä nimenomaan kasvojesi iholle, sillä tuote on kehitetty ylläpitämään ihoa nuorekkaana ja kiinteänä. Tuotteen sisältämä vahva kollageeni on hyvin imeytyvässä peptidimuodossa ja C-vitamiini ylläpitää kehon luonnolista kollageenin tuotantoa, samalla ehkäisten ikääntymisen merkkejä. Tärkeintä parhaimman vaikutuksen aikaansaamisessa on muistaa käyttää tuotetta hyvin säännöllisesti annosohjeen mukaan ja juoda myös runsaasti vettä päivän aikana, jotta kollageenin teho pääsee maksimiinsa.

 

Vaikka sisäinen kauneus on meissä tärkeintä, tulee elämässä tilanteita, jossa haluaa pitää myös huolta ulkoisesta kauneudesta.Tällöin apua saat ihanista Heleinin tuotteista!