MIKKELI  Porrassalmenkatu 20  |  015 760 0200
MA-PE 8:30–20  |  LA 9–18  |  SU 12–16

ANTTOLA  Vanhanpappilantie 1  | 015 660 062
MA-PE 9–16 (suljettu 12–12:30)

Joulun juhlakauden saapuessa ilostuttamaan pimeitä iltoja, on aika huolehtia juhlatyylin mukavuudesta.

 

Joulu lähenee lumen ja pakkasten puutteesta huolimatta. Näin ollen myös juhlakausi on jälleen parhaimmillaan ja pikkujouluthan eivät säätä katso! Työpaikan, ystävien tai vaikkapa sukulaisten kanssa vietetyt pikkujoulut kuuluvat perinteisesti lähestyvän joulun ajan viikonloppusuunnitelmiin, joten tällä kertaa postauksessa pureudutaankin miten jaksat tanssahdella illan pikkutunneille asti.

 

Scholl

 

Scholl-sarjana on jo pitkään kunnostautunut pitämään huolta jaloistamme. Sarjasta löytyy monenlaisia apuja erinäisiin jalkavaivoihin ja niitä myös ennaltaehkäisemään. Nyt uusimpana tulokkaana sarja on kehittänyt kompressiolla varustetut sukkahousut tukemaan jalkojasi kauttaaltaan ja pitämään turvokset sekä väsymyksen tiessään. Schollin Light Legs-sukkahousut ovat nimensä mukaisesti tehty jalkojen hyvinvointiin. Sukkahousujen FIBRE FIRM™ -teknologia antaa asteittaisen kompression nilkasta ylöspäin koko sääreen, mikä auttaa tehostamaan verenkiertoa ja näin ollen kohdistaa painetta sääriin saaden aikaan muotoilua ja tukea jaloillesi. Siispä sen lisäksi, että sukkahousut tekevät jaloistasi kevyemmän tuntuiset ilman väsymystä, tuote saa ne myös näyttämään upeammilta.

 

Scholl Light Legs

 

Light Legs-sukkahousuista löytyy kahta denieriä ja väriä. Ohuemmassa 20 denierin mallissa on värivaihtoehtoina sekä tan että black, ja paksumpaa 60 denieriä saa myös sävynä black. Uutta teknologiaa on hyödynnetty myös tuotteen kudonnassa, sillä ohuemman sukkahousumallin luvataan kestävän jopa 50 pesukertaa ilman rikkoutumista tai kompression muutosta. Paksummassa mallissa lupaus vielä kaksinkertaistuu, ja vähintään 100 pesua kestävät sukkahousut tulevat kyllä olemaan oma luottotuote talven työpäiviin. Jotta tuote pysyisi hyvänä mahdollisimman pitkään, tulee sitä kohdella kuten sukkahousuja normaalistikin. Eli päälle pukiessa muista aina ensin rullata housut kasaan ja sitten pikkuhiljaa venyttäen nostaa jalka kerrallaan päällesi. Näin saat maksimoitua tuotteen käyttöiän ja jalkojesi hyvän olon.

 

Scholl Gel Activ

 

Kun Schollin Light Legs-sukkahousuilla saat sääresi loistamaan muodokkuutta ja keveyttä, niin tunnetta ei kannata pilata epämukavilla kengillä tai päkiöitä puuduttavilla koroilla. Onneksi Scholl on ottanut myös nämä asiat huomioon luoden todella suositun geelipohjallisten sarjan, joka sai tänä vuonna täydennystä kaartiinsa uusilla korkokengille ja ballerinoille suunnatuilla geelipohjallisilla. Erilaisia pohjallisia löytyy sarjasta tavallisten geelipohjallisten lisäksi (everyday, work, sport) nyt myös siis korkeisiin korkoihin, avonaisiin korkoihin, mataliin korkoihin sekä tasapohjaisiin ballerinoihin sopivia. Nämä pohjalliset saavat Schollin mainoslauseen tavoin todella korkokenkäsi tuntumaan tennareilta. Itselläni on ollut käytössä jo pidemmän aikaa korkeille koroille suunnatut pohjalliset, jotka todella tekevät korkokenkien käytöstä miellyttävämpää, eikä korkoja tarvitse juhlissa potkia ruokapöydän alla pois jalasta helpottaakseen edes hetkeksi jalkojen tuskaa. Pohjalliset sisältävät tarrapinnan millä ne kiinnittyvät kengän sisäpohjaan ja päällisosan nystypinta estää jalkoja liukumasta ja kengän hölskymästä kantaosasta. Pohjalliset muuttavat kengistäsi näin huomattavasti istuvammat ja hellävaraisemmat jaloillesi.

 

Scholl 2

 

Jos siis haluat varmistaa pikkujouluissa viihtymisen ja tanssijalkojesi parhaimman suorituskyvyn, suuntaa ennen juhlia apteekkiimme, niin katsotaan sinulle sopivin pohjallinen unelmiesi kenkiin ja sukkahousut tukemaan sääriesi muotoa! 

Tapahtumarikasta joulun odotusta!