MIKKELI  Porrassalmenkatu 20  |  015 760 0200
MA-PE 8:30–20  |  LA 9–18  |  SU 12–16

ANTTOLA  Vanhanpappilantie 1  | 015 660 062
MA-PE 9–16 (suljettu 12–12:30)

Asuntomessuja vietetään tänä vuonna Mikkelissä ihastuttavalla Kirkonvarkauden asutusalueella 14.7-13.8.2017.

 

Asuntomessut ovat alkaneet vilkkaana kaupungissa ja tietysti tapahtuma näkyy myös apteekimme arjessa. Asuntomessujen kunniaksi olemme tehneet huipputarjoukset neljästä tuotteesta koko asuntomessujen ajaksi 14.7-13.8.2017. Kampanjatuotteiksi päätyivät ajankohtaiset kesätuotteet Orionilta: Aqualan L 100g, Sebamed olive face&body wash 200ml, Favoran pehmeä puhdistuvaahto 50ml ja Neo-Amisept käsihuuhde 100ml.  Ja mikä parasta, kaikki tarjoustuotteet ovat nyt todella edulliseen hintaan: vain 3€/kpl! Seuraavaksi siis hieman lisäinfoa ja vinkkejä tuotteista.

 

 20170722 132811

 

Aqualan L on Suomen tunnetuimpana perusvoiteena lähtökohtaisesti kaikkien tuntema tuote. Se mitä moni ei kuitenkaan kyseistä perusvoiteesta tiedä, on sen monikäyttöisyys muuhunkin kuin koko perheen ihon kosteutukseen. Nopeasti imeytyvä Aqualan L on myös allergisen ihon perusvoide, joka sopii erinomaisesti voidepesuihin, mutta esimerkiksi myös moneen kesän tarpeeseen. Kyseisellä perusvoiteella voit muun muassa puhdistaa reissun päällä meikin kasvoilta aivan silmämeikkiä myöten, tehdä naamion kuiville hiuksille tai vartalolle vaikka saunan ajaksi, puhdistaa intiimialueet ilman vettä, poistaa tarrojen liimatahrat, ehkäistä puutarhatöissä käsien likaantumista ja jääkaappikylmänä voide käy after sunina auringonoton jälkeen. Tarjoustuotteen voidetuubissa on myös kätevä klikkikorkki, joten voidetta on turvallista pitää matkassakin mukana ilman sotkuja. Lisää hyödyllisiä vinkkejä perusvoiteiden käyttöön voit lukea osoitteesta http://www.perusvoide.fi/pdf/Voidevinkit_esite_2017_FIN_PRINT.pdf.

 

Toinen tarjoustuote Sebamedin olive face&body wash onkin blogin lukijoille jo tuttu aiemmasta postauksesta (kts. www.apteekkistella.fi->Blogi->Sebamedin pesunesteet), mutta kertaus on aina opintojen äiti eikä tuotteista voi koskaan kertoa liikaa hyödyllistä infoa. Oliivipohjainen koko vartalon ja kasvojen pesuun sopiva pesuneste on siis tunnettu iholle sopivasta pH:sta 5,5 ja sen sisältämästä panthenolista, joka ehkäisee ihon liiallista kuivumista. Pesuneste sopii koko perheelle käytettäväksi ja tämänkin tarjoustuotteen 200ml pullokokoon on laitettu hyvin kiinni pysyvä klikkikorkki. Sebamedin pesunesteiden valtti on myös niiden riittoisuus, joten pienempikin pullo riittää esimerkiksi lapsiperheelle hyvin viikon tai parin matkalle mukaan tai vaikka kesämökille.

 

Favoralta asuntomessujen ajan on tarjouksessa ihana matkakokoinen pehmeä puhdistusvaahto. Tuote on tehty yhdessä allergia- ja astmaliiton kanssa päivittäiseen kasvojen puhdistamiseen, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Herkällekin iholle sopiva puhdistusvaahto suojelee ihoa kuivumiselta ja puhdistaa hellävaraisesti vesiliukoisen meikin. Pieni pullo on helppo pitää matkassa mukana ja sen kätevä pumppukorkki varmistaa helpon annostelun. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote, jonka tarjous kannattaa hyödyntää etsiessäsi uutta puhdistustuotetta kasvoille tai matkakokoa reissuun.

 

Viimeisenä tarjoustuotteista esittelyssä on Neo-Amisept 100ml käsihuuhde. Helppokäyttöinen käsihuuhde ei vaadi vesipesua, joten tuotteella voit korvata vesipesun aina kun kädet eivät ole näkyvästi likaiset tai haluat tehostaa puhdistusta saippuapesun jälkeen. Kahta alkoholia vaikuttavina aineina sisältävä käsidesi on tehokkaampi tapa torjua infektioita kuin tavallinen saippuapesu, sillä etanolia ja isopropanolia sisältävä huuhde tappaa bakteereja ja viruksia. Alkoholien lisäksi Neo-Amisept sisältää myös hoitavia aineita, glyseryylikokoaattia ja glyserolia, jotka suojaavat ihoa ja vähentävät alkoholien kuivattavaa vaikutusta. Koko perheelle sopiva käsihuuhde on siis ehdoton luottotuote mukaan kesän reissuille, jotta matkan päälläkin kesäherkuista nauttiminen sujuu puhtain käsin!

 

 20170722 132838

 

Asuntomessut jatkuvat kaupungissa siis elokuun puoliväliin ja tänä aikana apteekkimme on auki jokaisena päivänä (kts. päivittäiset aukioloajat  http://apteekkistella.fi/). Stellan kauppakeskuksen vieressä, aivan torin laidalla, on myös pysäkki asuntomessuvieraille, josta bussi poimii kyytiin kohti Kirkonvarkautta. Poikkea siis matkallasi myös apteekissamme hyödyntämässä nämä edellä mainitut ja monet muut hyvät tarjouksemme. Tervetuloa!