MIKKELI  Porrassalmenkatu 20  |  015 760 0200
MA-PE 8:30–20  |  LA 9–18  |  SU 12–16

ANTTOLA  Vanhanpappilantie 1  | 015 660 062
MA-PE 9–16 (suljettu 12–12:30)

Kukkasia, puuteria, myskiä ja ripaus aromaattisuutta. Näistä muun muassa ovat Widmerin uudet ihanat tuoksut tehty.

 

Apteekin dermokosmetiikkasarjojen pitkäaikainen jäsen Louis Widmer toi apteekin hyllyille jotain aivan uutta ja hurmaavaa: tuoksut ilman tuoksuallergeeneja. Alkuunsa edellä mainittu uutuus voi herättää kummastusta. Siis hajuvesi ilman tuoksuja? Ei aivan, sillä nämä uutuudet todella tuoksuvat, mutta niistä kaikista on poistettu 26 yleisimmin herkistävää tuoksuallergeenia (*lista alla). Nämä tuotteet ovat siis tarkoitettu tuomaan mahdollisuuksia käyttää erilaisia tuoksuja myös niille, jotka ovat herkistyneet suurimmalle osalle normaalisti kauppojen hyllyiltä löytyville tuotteille. Tuoksuja löytyy kolmea erilaista, joista löytää varmasti oman suosikkinsa ellei useammankin.

 

20170503 1526410

 

Louis Widmerin L´Eau De Peau Eau Fraiche on tuoksultaan lähes sama kuin pullon keltainen ulkonäkö antaa viitteitä: raikkaan kukkainen ja aromaattinen tuoksu. Virkistävä Eau Fraiche herättää aisteissa mielikuvia kukkaniityn ja auringon kypsyttämien hedelmien tuoksuista ja tuotetta viimeistelevät mehukas persikka, vivahteikas myski ja hienostuneet puuvivahteet. Edellä mainitut tekevät tuoksusta kokonaisvaltaisen nautinnon aivan kuin kesäpäivä parhaimillaan. Raikas tuoksu sopii erinomaisesti jopa arkikäyttöön piristämään sateisia työpäiviä ja tuomaan raikautta päivän ulkoasuun.

 

20170503 152729

 

Eau Fraichea sen sijaan makeampi  L´Eau De Peau Eau Douceur on kukkainen, metsämainen ja puuterimainen tuoksu. Eau Doucher hurmaa puuterimaisella pehmeydellään ja romanttisella kukillaan ja tuoksussa yhdistyy myös valkoisen mantelin hienostunut täyteläisyys sekä nerolin elegantti raikkaus. Aistittavaa lämpöä tuovat makea jasmiini sekä vivahteikas heliotrooppi ja pohjatuoksun pehmeä puuvivahde ja makea vanilja antavat kokonaisuudelle täydellisen loppusilauksen.  Ehdottomasti oma suosikkini ihanan lämpöisiin kesäiltoihin.

 

20170503 152813

 

Viimeisenä tuoksuista L´Eau De Peau Parfum Elixir on tuoksultaan parfyymin täyteläinen. Myskinen, kukkainen ja jopa hieman kermainen sekä puuterimainen tuoksu luo vastustamattoman yhdistelmän aistillisuutta ja viekasta eleganssia. Tuotteen täyteläinen pohjatuoksu verhoaa sydäntuoksun myskihuntuun ja antaa parfyymille lumoavaa syvyyttä. Myös kuulas ensituoksu kohtaa sydäntuoksun intohimoisen ruusun, jasmiinin ja iiriksen puuteriset vivahteet.  Taianomainen tuoksu juhliin ja pimeneviin iltoihin.

 

20170503 152937

 

Miten tuoksuja kuuluisi sitten käyttää, jotta näistä upeista ihanuuksista saisi kaiken parhaimman irti eli pitkäkestoisen ja miellyttävän tuoksun iholle? Hajuvesiä suihkautetaan noin 20cm etäisyydeltä ihon pisteisiin, joissa tuntuu sydämen syke sekä lämpimiin kohtiin kehossa kuten kaulaan ja ranteisiin. Tuoksun kuuluisi antaa kuivua ja kehittyä iholla noin 10-15 sekuntia ja virhe mihin olen monesti itsekin sortunut on tosiaan se, että tuoksua ei kuuluisi hangata (esimerkiksi ranteita vastakkain). Korvan taakse tuotteita ei kuitenkaan suositella käyttää, sillä siellä iho on rasvaisempaan ja tuoksu voi muuttua.

 

20170503 1503070 1

 

Näiden valloittavien uutuuksien saattelemana toivotan kaikille oikein ihanan tuoksuista juhannusta ja kesää,  sillä blogi jää pienelle kesätauolle. Pitkään tarinoita ei kuitenkaan jää lukematta, sillä heinäkuun lopulla palaan asiaan uusien postauksien parissa. Siihen saakka hyvä muistaa, että palvelemme myös kesällä normaalien aukioloaikojen mukaan (poikkeuksena juhannus, kts. etusivu). Kaikkiin blogin tuotteisiin, nämä uutuus tuoksut mukaan lukien, pääset siis myös kesällä tutustumaan paikan päälle!

 

*Louis Widmerin tuoksut eivät sisällä seuraavia yleisesti herkistäviä ainesosia: Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Amyl Cinnamyl Alcohol, Anise Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Evernia Furfuracea (treemoss) Extract, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Farnesol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Limonene, Linalool ja Methyl 2-Octynoatea.